Pridajte potlač na Váš obal a zvýšte svoj predaj

Každý to vie, aj keď občas predstierame, že to nie je dôležité. Nakupovanie v maloobchode prináša očakávanie sofistikovanejšieho nákupného zážitku.

Predstavte si, že prichádzate do obchodného centra. Hľadáte 20 minút parkovacie miesto a keď prídete na predajnú plochu, z každej strany na Vás pozerá množstvo predajní, množstvo tovaru. Teraz sa presuňte do pozície výrobcu. Môžeme to prirovnať k cukrárni. Stojíte a pozeráte ako vchádza zákazník a kupuje si zákusky. Ešte ten, pridajte aj tento a aj tento. Z toho množstva tam vonku, si tento zákazník vybral práve Vašu cukráreň a je tu prvýkrát. Zaplatí za tovar a predajca mu zákusky zabalí do papiera. Čo vidíte? Nič. Vlastne áno, vidíte zákazníka, ktorý odchádza a nabudúce si povie, tu som už bol, idem skúsiť iné.

Tak poďme ešte raz. Stojíte a pozeráte ako vchádza zákazník a kupuje si zákusky. Zaplatí za tovar a predajca vyberie krabicu s Vašim logom. Celofarebnú. Alebo len v rámci minimalizmu potlačenú jednoduchým sloganom. Alebo na nej nájde zákazník, vytlačený recept na rýchly koláč, alebo…alebo…alebo. Čo vidíte teraz? Úsmev? Spokojnosť? Presne tak. Vidíte zákazníka, ktorý odchádza a viete, že sa vráti. Lebo si odnáša vopred Vami premyslený, sofistikovaný nákupný zážitok. Aj vďaka obalu.

Vieme Vám ponúknuť rôzne riešenia balenia, od strednej až po vysokú úroveň, s malými, alebo veľkými objemami odberov. Existuje veľa možností, ak viete kde hľadať. U nás Vám vieme pomôcť dosiahnuť a udržať cieľ, o ktorý usilujete.